Welkom bij de E-learning omgeving van Anky Theelen Advies


Anky Theelen Anky Theelen heeft verschillende e-learnings gemaakt zodat je zelf aan de slag kan om dat te leren wat je wil.

Hieronder staan alle beschikbare e-learnings. Een aantal is gratis en voor andere word je naar de betalingswebsite geleid.

Kijk op de website over andere dienstverlening, informatie en o.a. gratis oefeningen bij beeldschermwerk.

http://www.theelenadvies.nl


  Available courses

  Wil je weten welke e-learning het beste bij jou past? Doe dan de test. Aan de hand van een aantal vragen zie je welke mogelijkheden het beste bij je passen.
  een rustige ademhaling is heel belangrijk als je chronische stress ervaart. Zit je ademhaling hoog en is deze oppervlakkig? Dan heb je veel baat bij deze module. Er zit een ademtraining in waarbij je je middenrifspier traint om te ontspannen.
  Twijfel je of je deze module wil volgen? Doe dan eerst de TEST om te beoordelen waar je ademhaling zit. De TEST is gratis.

  Deze staat niet onder kopje Stress. Hier weghalen?

  Ervaring leert dat je eigen stress signalen herkennen de beste basis is om beter om te leren gaan met stress. In deze korte module maak je een overzicht van jouw stress signalen en de vormen van stress die je energie geven of afnemen.

  Ik raad je aan om deze module als eerste te volgen. Daarna kun je kiezen uit de andere modules. De test (gratis) kan je helpen om een goede keuze te maken wat voor jou de modules zijn die jou het meest gaan helpen.

  Het valt me vaak op dat iemand die veel chronische stress ervaart niet veel energie heeft om alle goede adviezen op te kunnen volgen. Deze test helpt je om een keuze te kunnen maken in wat voor jou

  Heb je last van stress en wil je er wat aan doen?
  Deze e-learning geeft je in verschillende modules de gereedschappen om beter met stress om te gaan, sneller te herstellen en meer ontspannen te zijn.
  Je kan kiezen welke module je wil volgen. Je betaalt alleen de modules die je wil volgen.
  Heb je deze e-learning van je werkgever of iemand anders gekregen: gebruik de code.

  testerdetest